Νέος κύκλος δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων για τα μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

E-workshops με έμφαση στη διαχείριση, επικοινωνία, τεχνολογία και εξυπηρέτηση πελατών
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων για τα μέλη του, με στόχο την ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους σε κρίσιμους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου (e-workshops), με ώρες διεξαγωγής 18:00 – 20:00, ενώ στο τέλος κάθε σεμιναρίου οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης.
Πρόγραμμα σεμιναρίων:
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
«Χτίζοντας ένα πιο αποδοτικό μέλλον για την επιχείρησή σας: Ένας πρακτικός οδηγός για καλύτερη διαχείριση κινδύνου και λήψη αποφάσεων»
Εισηγητής: Γιάννης Αγγέλου, Business Development Trainer
Δευτέρα 10 Νοεμβρίου
«Αποτελεσματική Επικοινωνία για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»
Εισηγήτρια: Ιωάννα Σεραφειμίδου, Branding Trainer
Δευτέρα 17 Νοεμβρίου
«Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία των επιχειρήσεων»
Εισηγητής: Αλέξης Ταμπαρόπουλος, Μαθηματικός, Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Data Scientist
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου
«Σκέψου σαν τον Πελάτη σου: Τεχνικές για να Κατανοήσεις τις πραγματικές του Ανάγκες»
Εισηγήτριες: Εύα Καζακλή και Έλλη Καλτσίδου, Service Designers, Hellenic Design Centre (ΚΕΠΑ)
Η συμμετοχή σε αυτά τα e-workshops δίνει στα μέλη του Επιμελητηρίου την ευκαιρία να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και να μάθουν πρακτικές στρατηγικές για τη βελτίωση της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης των πελατών.