Χαλκιδική: «Θησαυρός» στα 20 μ. βάθος – Κρασιά ωριμάζουν στο βυθό της θάλασσας

Οι φιάλες βρίσκονται σε βάθος είκοσι μέτρων, και, όταν ωριμάσουν, οι οινόφιλοι δύτες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν τη φιάλη της αρεσκείας τους
Μία ιδιαίτερη υποβρύχια κάβα, με λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά που έχουν ενσωματώσει γευστικά στοιχεία από το θαλασσινό αλάτι, βρίσκεται στην περιοχή της Τρυπητής, απέναντι από την Αμμουλιανή και στα νερά της Ουρανούπολης.
Σύμφωνα με τον κ. Θωμά Ασλανίδη, δύτη, οι φιάλες βρίσκονται σε βάθος είκοσι μέτρων, και, όταν ωριμάσουν, οι οινόφιλοι δύτες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν τη φιάλη της αρεσκείας τους.
Η υποβρύχια αυτή κάβα, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός νέου τουριστικού προϊόντος και η φήμη της έχει αρχίσει ήδη να ταξιδεύει στο εξωτερικό.
Οι πρώτες φιάλες των υποβρύχια παλαιωμένων κρασιών, έχουν φτάσει ήδη στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, και οι Ιάπωνες δείχνουν να ανυπομονούν για την επόμενη παραλαβή.