Δεντροφύτευση στον χώρο του Ανοιχτού Θεάτρου Νέων Μουδανιών
Για ακόμη μία φορά, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του ΓΕΛ Νέων Μουδανιών, κα Κρυστάλλω Πολίτου, ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβάλλοντος και πρωτεργάτρια δράσεων δεντροφύτευσης, πραγματοποιήθηκε δράση δεντροφύτευσης στον χώρο του πάρκινγκ του Ανοιχτού Θεάτρου Νέων Μουδανιών, με τη συμμετοχή μαθητών του ΓΕΛ και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Νέας Προποντίδας
Στη δράση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, κ. Μανώλης Καρράς, και η Αντιδήμαρχος, κα Πίτσα Μετζίκη και η Πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Μουδανιών, κα Αναστασία Μάλλου.
Δήλωση Δημάρχου Νέας Προποντίδας, κ. Μανώλη Καρρά:
«Η προστασία του περιβάλλοντος και η ενίσχυση του αστικού πρασίνου αποτελούν προτεραιότητα για τον Δήμο μας. Με τη συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας και των υπηρεσιών του Δήμου, συνεχίζουμε να υλοποιούμε δράσεις με ουσιαστικό αποτύπωμα για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας».

