Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας

Την έναρξη του νέου έτους εργασιών ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος

Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος, συνοδευόμενος από τους εφημερίους του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αρναίας, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Παΐσιο Σουλτανικά και Αιδεσιμολογιώτατο Οικονόμο π. Γεώργιο Τρικκαλιώτη, επισκέφθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας.

Κατά την επίσκεψή του τέλεσε τον Αγιασμό για το νέο έτος των εργασιών του Κέντρου και ευλόγησε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, ευχόμενος σε όλους υγεία, δύναμη και καρποφόρα συνέχεια στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται.

Στην τελετή παρευρέθηκαν η Προϊσταμένη του Κέντρου κα Ευαγγελία Μπίνιου, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη κ. Γεώργιος Θαλασσινός, η Πρόεδρος της Αρναίας κα Ειρήνη Γιαννούση, ο Προϊστάμενος της Μαθητικής Εστίας Αρναίας, καθώς και εκπαιδευτικοί του ΚΕΠΕΑ.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη το προσωπικό για την προσφορά του στον χώρο της νεότητας και της παιδείας, χαρακτηρίζοντας το Κέντρο «πνευματική φωλέα» της Αρναίας και εκφράζοντας την εκτίμησή του για το πολύτιμο έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία.