Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας του Διοικητικού Συμβουλίου

Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου, στο Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε αγιασμός πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου για το νέο έτος.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Αντώνιος, ο οποίος και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του, υγεία, συνύπαρξη και συνδιακονία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου , κος Κουφίδης Ιωάννης, ευχήθηκε για ένα ευτυχές και δημιουργικό νέο έτος, με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην δύσκολη οικονομική αλλά και πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρας μας , δίνοντας την ευχή  να μπορέσει να τις ξεπεράσει και να ανταπεξέλθει . Ως εκπρόσωπος του επιχειρηματικού κόσμου, ευχήθηκε σε όλους τους επαγγελματίες, δύναμη για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να συνεχίσουν το «επιχειρείν», καθώς και κέρδη από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, με κερδισμένη της βραδιάς, την πρόεδρο του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου , κα Μαυροφρύδη Βαρβάρα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, με θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν την επιχειρηματικότητα του νομού.