Αγιασμός του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας του Δήμου Ν. Προποντίδας

Αγιασμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Ν. Προποντίδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών παρουσία του Δημάρχου Ν. Προποντίδας, Δημοτικών Συμβούλων, εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων.

Στο σχολείο φέτος λειτουργούν δύο κύκλοι, με δύο τμήματα ο κάθε κύκλος. Μετά την ολοκλήρωση τους οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν ισότιμο απολυτήριο τίτλο Γυμνασίου.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο μας δίνοντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση και, γιατί όχι, να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στο Εσπερινό Λύκειο. Η μόρφωση δεν έχει ηλικία και η δια βίου μάθηση στη σύγχρονη εποχή είναι κάτι παραπάνω από αναγκαιότητα. Είμαι χαρούμενος τόσο που ως Δήμος παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα, όσο κι από την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας” είπε απευθυνόμενος στους εκπαιδευόμενους ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς. Δεν παρέλειψε, τέλος, να συγχαρεί το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη σπουδαία δουλειά που κάνει.