Αγώνες κυπέλλου ποδηλασίας στην Ιερισσό την Κυριακή 15/4

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ (Αγώνας αντοχής δρόμου ανδρών – εφήβων) ΚΑΙ 1ο ΜΤΒ ΙΕΡΙΣΣΟΥ AUTHOR CUP( Διασυλλογικοί αγώνες mini, παμπαίδων, πανκορασίδων , κορασίδων)

Ο Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ και Ο Α.Σ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ διοργανώνουν το Author Cup 2018. Οι αγώνες του κυπέλλου αποτελούνται από δύο αγωνιστικές ημέρες (14 και 15 Απριλίου ) στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και στην Ιερισσό Αντίστοιχα στις κατηγορίες Παμπαίδων, Μίνι και Πανκορασίδων .

Ο Α.Σ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ «CARDUUS BIKES” σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη διοργανώνουν παράλληλα αγώνες Ποδηλασίας με την Επωνυμία 1o ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΜΤΒ 2018 την Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 11.45.

Κατηγορία, Κορασίδων ,Παµπαίδων και Πανκορασίδων 30΄, Μίνι Μεγάλα 20΄, Μίνι Μικρά 15΄ .

Η διαδρομή είναι εντός του παραλιακού πεζόδρομου Ιερισσού σε ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες του αγώνα διαδρομη 2.000 ΜΈΤΡΩΝ και δεν υπάρχουν υψομετρικές διαφορές.

Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2018.

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο email [email protected] Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΡΘΡΟ 1: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 2: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .

ΑΡΘΡΟ 3: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

  1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης
  2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
  3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
  4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
  5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
  6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.

ΑΡΘΡΟ 4: Έπαθλα Βραβεύσεις

1ος Νικητής Χρυσό Μετάλλιο

2ος » Αργυρό »

3ος » Χάλκινο »