Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκινητικό γκράφιτι στο σχολείο του στη Θεσσαλονίκη

Ο ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης απεικονίζεται σε ένα ξεχωριστό γκράφιτι στο σχολείο από όπου αποφοίτησε

Συγκίνηση προκαλεί το γκράφιτι του καλλιτέχνη Σιμόπουλου Μάριου στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Σταυρούπολης, το οποίο απεικονίζει τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο καλλιτέχνης τιμώντας τη μνήμη του ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, τον ζωγράφισε με δύο φτερά αγγέλου και με το ολυμπιακό του μετάλλιο στο στήθος, στον τοίχο του σχολείου, από όπου αποφοίτησε το 1997.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, με ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα δημοσίευσε φωτογραφίες του γκράφιτι, ευχαριστώντας παράλληλα τον δημιουργό του.

Η ανάρτηση της Δώρα Τσαμπάζη- Νικολαΐδη:

Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…