Άλλαξε όψη το δημοτικό σχολείο στα Ν. Ρόδα Αριστοτέλη

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σοφία Ισαακίδου είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που έγινε και άλλαξε την όψη του Σχολείου. Χρειάστηκε πολύ εθελοντική δουλειά και συλλογικές ενέργειες για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο αρχιτέκτονας Θωμάς Πολίτης με εθελοντική εργασία επίσης, δημιούργησε τις εξωτερικές πέτρινες βρύσες, καθώς και τα κολωνάκια της περίφραξης. Το μεγαλύτερο κόστος αφορούσε την εξωτερική τοιχοποιία, όπου έγινε αμμοβολή και όλος ο σοβάς των τοίχων αντικαταστάθηκε με πέτρα. Επιπλέον, ο σύλλογος μερίμνησε για την αγορά εξοπλισμού, όπως φορητό υπολογιστή, φωτοτυπικό μηχάνημα, ρολά κουρτίνες και διαδραστικούς πίνακες.

Στο εσωτερικό του κτιρίου έγινε αλλαγή πλακιδίων στα πατώματα, αλλαγή εσωτερικών κουφωμάτων, βάφτηκαν οι τοίχοι και άλλαξαν τα φωτιστικά. Επιπλέον άλλαξαν το λέβητα πετρελαίου.

Ο Σύλλογος Γονέων κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό για τις υπόλοιπες εργασίες που αφορούν τον αύλειο χώρο του κτιρίου. Το μεγαλύτερο ποσό εξασφαλίστηκε από το δήμο, ενώ ο Σύλλογος συγκέντρωνε διαρκώς χρήματα μέσα από τις ετήσιες δράσεις του. «Κάθε χρόνο κάνουμε λαχειoφόρο αγορά, χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, εκδίδουμε ημερολόγια, μαζεύουμε λεφτά από τον ετήσιο αποκριάτικο χορό μας, και διοργανώνουμε ανθοέκθεση», τονίζει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Ελένη Χατζηλίδου.