Ανακοίνωση Συλλόγου για την Δημιουργία Διεθνούς Αριστοτελικού Κέντρου στην Ολυμπιάδα

Έχει δημιουργηθεί Σύλλογος για την Δημιουργία Διεθνούς Αριστοτελικού Κέντρου στην Ολυμπιάδα.

Αυτή η προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί με επιδοτήσεις από κρατικούς φορείς, από χορηγίες εντός και εκτός Ελλάδος κ.α.

Για να μπορέσουμε όμως να πάρουμε έγκριση για αυτές τις Επιδοτήσεις και να μας Υπολογίσουνε Σοβαρά πρέπει να αποκτήσουμε όσο περισσότερα Μέλη από όλο τον κόσμο εντός και εκτός Ελλάδος.

Πρώτοι πρώτοι ξεκινάμε να γινόμαστε μέλη όλοι εμείς που σχετιζόμαστε με την Ολυμπιάδα μας καλώντας ταυτόχρονα Φίλους, Γνωστούς, Συγγενείς να γίνουνε μέλη.

Σαν μέλη για αυτήν την προσπάθεια καλούμαστε να συμμετέχουμε με 10€ το έτος δίνοντας τα Στοιχεία μας και το ποσό σε ένα από τα Ιδρυτικά Μέλη του Συλλόγου την Αναστασιάδου Σουλτάνα στο Ζαχαροπλαστείο “Πλατεία”, στην Πλατεία της Ολυμπιάδα μας, όπου εκεί μπορείτε να διαβάσετε και το Καταστατικό του Συλλόγου με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Επίσης για οτιδήποτε σχετικό με όλη αυτή την προσπάθεια μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου: https://www.aristotle-center.org/ αλλά και να κάνετε εκεί μέσω Ίντερνετ την αίτησή σας….

Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια της Ολυμπιάδας μας και να προσθέσετε έτσι και εσείς με την Συμμετοχή σας κυριολεκτικά ένα λιθαράκι στην Δημιουργία ενός Διεθνούς Αριστοτελικού Κέντρου εδώ στην γενέτειρα του Αριστοτέλη….

Πάμε να ξεκινήσουμε για φέτος με ένα πάρα πολύ δυνατό γεγονός στον Επίγειο Παράδεισό μας το οποίο ελπίζουμε να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε με την Καρδιά σας όπως μας έχετε δείξει και κάνετε όλα αυτά τα χρόνια

Πάμε Δυνατά Παιδιά για ακόμη μία φορά!

Σας Ευχαριστούμε Πολύ για Όλα!

Καλό Καλοκαίρι από την Αγαπημένη μας Ολυμπιάδα Χαλκιδικής !

Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

error: Content is protected !!