Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών ο Απόστολος Πάνας

Σημαντική κοινοβουλευτική αναβάθμιση για τον Βουλευτή Χαλκιδικής

Στην κομβική θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εκλέχτηκε ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας, ύστερα από πρόταση του   Πρόεδρου του Κόμματος κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Συγχρόνως ο κ. Πάνας  αναλαμβάνει και το πολύ κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών στο πλαίσιο της κατανομής αρμοδιοτήτων των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής θα επιτελεί τον ρόλο της παρακολούθησης του κοινοβουλευτικού ελέγχου και θα αναδεικνύει τις προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής  στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.  

 Ο κ. Πανας μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων δήλωσε :

«Με τιμά απόλυτα η εμπιστοσύνη, με την οποία περιβάλλει το πρόσωπό μου τόσο ο Πρόεδρος μας, όσο και το σύνολο των συναδέλφων μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναλαμβάνοντας τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Από τη συγκεκριμένη θέση ευθύνης θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλλω στον σωστό προγραμματισμό, οργάνωση, σύνθεση, ενημέρωση και επικοινωνία του πολύπλευρου καθημερινού έργου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας.

Ευχαριστώ πολύ επίσης τον Πρόεδρο για την ιδιαίτερα τιμητική του πρόταση, να αναλάβω τον κρίσιμο Κοινοβουλευτικό Τομέα Υποδομών και Μεταφορών. Με πλήρη αφοσίωση στις αρχές που διέπουν την  παράταξή μας και με επίγνωση της ευθύνης των αυξημένων απαιτήσεων του νέου χαρτοφυλακίου, θα κάνω το καλύτερο για να ανταποκριθώ και σε αυτή τη νέα πρόκληση, δίχως παράλληλα να παύσω να εργάζομαι για τις ανάγκες της Χαλκιδικής».