Αναβλήθηκε λόγω… Μαρινάκη το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Παίκτες της ομάδας του Λονδίνου είχαν έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για απόψε αγώνας της Premier League , ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, επειδή, όπως αναφέρει το Reuters, «οι παίκτες της ομάδας του Λονδίνου έχουν έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό».

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Reuters και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «αρκετοί παίκτες της Άρσεναλ συναντήθηκαν με τον Ευάγγελο Μαρινάκη μετά τον αγώνα της φάσης των «32» του Europa Legaue στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου. Ο Μαρινάκης, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης  της Νότιγχαμ Φόρεστ, δήλωσε την Τρίτη ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό».

 Σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότεροι από 116.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό (COVID-19) και πάνω από 4.000 έχουν πεθάνει, σύμφωνα με το Reuters, ενώ πολλές διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις ακυρώθηκαν.

 «Ο αγώνας της Premier League της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε», ανακοίνωσε η Σίτι. «Η απόφαση για την αναβολή του αγώνα έχει ληφθεί ως προληπτικό μέτρο, αφού ανακαλύφθηκε ότι το προσωπικό της Άρσεναλ  έχει έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος έχει ανακοίνωσε πως έχει COVID-19.»

 Η Άρσεναλ δήλωσε ότι ο κίνδυνος για τους παίκτες της ήταν «εξαιρετικά χαμηλός», αλλά θα ακολουθούσαν τις ιατρικές οδηγίες.