Αποδοκιμασίες και σύσκεψη κορυφής στον Άρη – Θέμα Ερέρα

Διχασμένο το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τη νέα ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό

Για περίπου μισή ώρα συζήτησαν μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό οι Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος με βασικό αντικείμενο της κουβέντας να είναι ο Πάκο Ερέρα μετά τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς ο Άρης μετρά τέσσερις διαδοχικές ήττες και αναζητείται αντίδραση άμεσα.

Οι επιλογές του και η αγωνιστική καθίζηση της ομάδας έχουν καλλιεργήσει έντονο προβληματισμό ακόμη και στον μεγαλύτερο υποστηρικτή του, τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ο ισχυρός άνδρας του Άρη φέρεται να ακούει τις απόψεις των άμεσων συνεργατών του οι οποίοι είναι υπέρ της αλλαγής προπονητή, αλλά στο ίδιο διάστημα στήριξε τον Ισπανό τεχνικό τόσο με τις αποφάσεις του όσο και με τις αναρτήσεις του στα social media. Πλέον όμως ο κλοιός έσφιξε.

Μετά τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου, ο Θόδωρος Καρυπίδης συζητούσε με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο και το ζήτημά τους ήταν ο Πάκο Ερέρα. Αν δηλαδή θα πρέπει να διατηρηθεί στην τεχνική ηγεσία με νέα ψήφο εμπιστοσύνης ή θα αντικατασταθεί.

Για να μπει ο Άρης σε διαδικασία αντικατάστασης του Ερέρα, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί προπονητής μεγαλύτερου μεγέθους του Ισπανού με τα ενδεχόμενα πάντως να είναι όλα ανοιχτά και να μην έχει παρθεί κάποια απόφαση ακόμη.

Αποδοκιμασίες στους παίκτες

Αποδοκιμασίες ακούστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και τη νέα ήττα (4ηδιαδοχική)και ενώ οι παίκτες είχαν μαζευτεί για να πάνε, όπως μετά από κάθε παιχνίδι, προς τον κόσμο για να τους χειροκροτήσουν.

Οι φίλαθλοι του Άρη αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον Ερέρα εκφράζοντας έτσι την απογοήτευσή τους για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ενώ κάποιοι άλλοι χειροκροτούσαν.

 

typosthes.gr