Απόστολος Πάνας: “Κάλυψη των υλικοτεχνικών αναγκών στα σχολεία της Χαλκιδικής”

Ξεκίνησε κανονικά η διαδικασία παράδοσης υλικοτεχνικού εξοπλισμού στα σχολεία της Χαλκιδικής. Μέχρι στιγμής πολλά νηπιαγωγεία και δημοτικά της Χαλκιδικής έχουν προμηθευτεί νέα θρανία, καρέκλες, πίνακες και άλλο υλικό.

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Πανας Απόστολος πριν ακόμα την έναρξη της σχολικής χρονιάς, είχε επισκεφτεί σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής διαπιστώνοντας την ανάγκη ενίσχυσης τους. Στη συνέχεια με τη συνεργασία των Προέδρων  των Σχολικών Επιτροπών των Δήμων της Χαλκιδικής έγινε μια πρώτη καταγραφή των αιτημάτων των σχολείων.

Έπειτα ο Βουλευτής Χαλκιδικής πραγματοποίησε συνάντηση στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.»(ΚΤΥΠ Α.Ε.)Θ. Γιάνναρη, όπου ενημέρωσε για τη κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της Χαλκιδικής και ζήτησε να καλυφθούν οι ανάγκες στο βαθμό που είναι εφικτό, καθώς ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός των περισσότερων σχολείων είχε αρκετά χρόνια να ανανεωθεί, με αποτέλεσμα τα αιτήματα να είναι πολλά.

Πλέον από τη Δευτέρα προχώρησε η πρώτη φάση παράδοσης του εξοπλισμού σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Χαλκιδικής και θα ακολουθήσει και νέα τις επόμενες ημέρες.

Ο κ.Πάνας ανέφερε σχετικά: « Μετά από πολλά χρόνια ανανεώνεται ο εξοπλισμός των σχολείων της Χαλκιδικής. Η αλήθεια είναι, ότι τα αιτήματα ήταν πολλά άλλα ευελπιστώ να φτάσουμε στην κάλυψη των ελλείψεων σε εξοπλιστικό υλικό σε ικανοποιητικό αριθμό σχολείων. Είμαι ευχαριστημένος, που η προσπάθειά μου έχει αποτέλεσμα και από τη Δευτέρα  νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Χαλκιδικής, λαμβάνουν νέα θρανία, καρέκλες, πίνακες και άλλο υλικό. Ευχαριστώ τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών των Δήμων της Χαλκιδικής για τη συνεργασία που είχαμε. Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω την προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες σε εξοπλισμό στα σχολεία μας, στηρίζοντας τον αγώνα των εκπαιδευτικών αλλά και των παιδιών μας για ένα ποιοτικότερο επίπεδο εκπαίδευσης »