Απόστολος Πάνας: Θετική εξέλιξη η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και των Κέντρων Υγείας Αγίου Νικολάου, Κασσανδρείας και Ν. Καλλικράτειας

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής Πάνας Απόστολος σε επικοινωνία του με την Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, στην οποία ήδη είχε μεταφέρει προβλήματα και θέματα που απασχολούν τον Νομό του, ενημερώθηκε τα νεότερα για τις προσλήψεις, που αφορούν το Γ. Ν. Χαλκιδικής και τα Κ. Υ. Αγίου Νικολάου, Κασσανδρείας και Νέας Καλλικράτειας με ειδικευμένους γιατρούς.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά την στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής έχει εγκριθεί η προκήρυξη τριών (3) θέσεων εργασίας, ενώ δύο (2) θέσεις έχουν προκηρυχθεί τόσο για το Κ.Υ. Αγίου Νικολάου και Κασσανδρείας όσο και για το Κ.Υ. Αστικού Τύπου της Νέας Καλλικράτειας.

Επιπλέον σε ότι αφορά τα εμβολιαστικά κέντρα, ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Κ. Υ. Παλαιοχωρίου και στο Κ.Υ. Αγίου Νικολάου από τις 15 Φεβρουαρίου, όπως ακριβώς είχε ενημερώσει ο Διοικητής της 4ηΥΠΕ κ.Τσαλικακης στη πρόσφατη συνάντηση με τον Βουλευτή, ενώ η λειτουργία και του συγκεκριμένου εμβολιαστικού κέντρου θα γίνει  με βάση τις αποφάσεις της Επιτροπής Εμβολιασμού και φυσικά την επάρκεια σε εμβόλια .

Ο κ.Πανας δήλωσε : «Χαίρομαι ιδιαίτερα, που έπειτα από την συνάντηση μας με το Διοικητή της 4η Υ.ΠΕ. κ.Τσαλικακη, έχουμε άμεσα θετικά νέα για τις δομές υγείας της Χαλκιδικής. Θα συνεχίσω να είμαι σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την επίλυση των ζητημάτων τους ».