Αργύρης Τσακνής – Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη

Δήλωση πρόθεσης υποψηφιότητας του Αργύρη Τσακνή για το Δήμο Αριστοτέλη

 

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε όλους τους Δημότες μας την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2019.

Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια εργάστηκα με συνέπεια και αφοσίωση ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης στο Δήμο Αριστοτέλη. Είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε πραγματοποιήσει ακόμα όλα όσα θέλουμε, αλλά και όσα αξίζει αυτός ο τόπος. Ωστόσο, παρά τη δυσχερή οικονομική συγκυρία, την οποία βιώνουμε όλοι, αξιοποιήσαμε αναπτυξιακές ευκαιρίες, συμμορφώσαμε τα οικονομικά του Δήμου και θέσαμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα, αποτέλεσμα του προσωπικού μου οράματος για τον τόπο, αλλά και της παρότρυνσης πολλών συνδημοτών μας, αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτικής μου διαδρομής, καθώς και της εμπειρίας και γνώσης που απέκτησα από τη θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η πρόθεσή μου είναι να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά ισχυρού και ενωμένου Δήμου.

Από τα Αρχαία Στάγειρα, τη γενέτειρα του Αριστοτέλη, την Αρχαία Άκανθο, τα παραδοσιακά μονοπάτια της Αρναίας, τη φυσική ομορφιά της Μεγάλης Παναγίας, ως τις καταγάλανες παραλίες μας και την Πύλη του Αγίου Όρους, παντού- και στα δεκαέξι χωριά του Δήμου- μπορεί κανείς να ανακαλύψει την πεμπτουσία σε έναν τόπο ευλογημένο με παράδοση και ιστορία χιλιάδων ετών.

Να κάνουμε τον τόπο μας ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό, να ενισχύσουμε τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και να δώσουμε μία νέα πνοή στην ανάπτυξη, αξιοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά και χρηματοδοτικά εργαλεία, αποδεσμευμένοι από πρακτικές του παρελθόντος.

”Απευθύνω πρόσκληση σε όλους εσάς που νοιάζεστε για την ευημερία και την αειφόρο ανάπτυξη αυτού του τόπου, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Σας καλώ να με στηρίξετε, έτσι ώστε μαζί να κάνουμε ακόμα περισσότερα βήματα που κέντρο και άξονα θα έχουν τον τόπο μας και τον άνθρωπο.”

Αργύρης Σωτ. Τσακνής

4-10-2018