Άρης: Σχέδιο για δίκτυο Αρειανών από διεθνείς οργανισμούς και πολυεθνικές!

Στόχος η εξεύρεση χορηγών για μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Ο σύνδεσμος οργανωμένων του Λουξεμβούργου του Άρη, ανέλαβε να οργανώσει μια πρωτότυπη ιδέα για να βοηθήσουν τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Η ιδέα τους είναι να δημιουργήσουν ένα δίκτυο Αρειανών από διεθνείς οργανισμούς και πολυεθνικές εταιρείες!

Ανθρώπων δηλαδή με ικανότητες και κύρος οι οποίοι θα προσελκύσουν χορηγούς και γενικότερα ανθρώπους με δύναμη που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα τμήματα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Πρόκειται φυσικά για μια κίνηση ιδιαίτερα έξυπνη η οποία θα συγκεντρώσει μια ομάδα ανθρώπων που θα συμβάλλει οικονομικά (και όχι μόνο) στον σύλλογο που τόσο το έχει ανάγκη. Για παράδειγμα το μπάσκετ που τόσο έχει ανάγκη την εξάλειψη των μπαν, θα μπορούσε κάλλιστα να βοηθηθεί ώστε ο «Αυτοκράτορας» να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Βεβαίως προς το παρόν το εγχείρημα βρίσκεται στα σκαριά όμως η πρωτοβουλία είναι αξιόλογη και μάλλον πρωτοποριακή για τον ελληνικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κλαμπ στο Λουξεμβούργο:

«Δημιουργούμε ένα δίκτυο Αρειανών με θέσεις κύρους σε διεθνείς οργανισμούς και μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες για να στηρίξουμε τον Άρη και να προσελκύσουμε χορηγούς στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και σε όλα τα αθλήματα.

Στείλτε μας ένα μέιλ με το όνομα, τη θέση ή ιδιότητά σας και ιδέες ή επαφές για να επικοινωνήσουμε, στη διεύθυνση [email protected]», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι οπαδοί.