Χαλκιδική: Beach Bar χρεώνει είσοδο 5 ευρώ και ελάχιστη κατανάλωση

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πολιτική ενός Beach Bar στη Χαλκιδική, το οποίο χρεώνει είσοδο και ελάχιστη κατανάλωση στους πελάτες του. Μετά από σωρεία αντιδράσεων από πελάτες του εν λόγω beach bar, η επιχείρηση εξέδωσε ανακοίνωση στην σελίδα της στο Facebook.

Η είσοδος είναι 5 ευρώ ενώ η ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ στη δεύτερη σειρά και 10 στην πρώτη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Beach Bar και το πώς αιτιολογεί αυτές τις χρεώσεις.

«Αγαπητοί πελάτες,

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι έχουν δυσανασχετήσει με την έκδοση εισιτηρίου εισόδου στο χώρο του TALGO.

Από τη δική μας μεριά θεωρούμε ότι είναι μια δίκαιη χρέωση για την ποιότητα του χώρου που προσφέρουμε και λόγω του μεγάλου κόστους επένδυσης. Η είσοδος των 5 ευρώ ανά άτομο, είναι ανάλογη της χρέωσης ανά ξαπλώστρα που εφαρμόζεται σε όλα τα μπαρ της περιοχής, η οποία σας εξασφαλίζει μια θέση σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σιθωνίας, με προνόμιο το δωρεάν πάρκινγκ και την άμεση πρόσβαση στο χώρο.

Οι υπόλοιπες δυο χρεώσεις που αναφέρονται είναι για ελάχιστη ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, διότι εξασφαλίζει επαρκή χώρο γι’αυτους που θέλουν να έρθουν σε ένα χώρο ποιοτικό, με προσεγμένα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.

Κατανοώντας ότι διανύουμε μια περίοδο οικονομικής δυσχέρειας και ανταποκρινόμενοι, έχουμε μειώσει τα τελευταία χρόνια τις τιμές στο TALGO. Θεωρούμε λογικό το ποσό των 5 ευρώ για μια ξαπλώστρα και μια ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ – σε μία τοποθεσία που κάποιος θα χαλαρώσει για ώρες- γεγονός που είναι απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης. Μπορείτε πάντα να προσέρχεστε μετά τις 16.00 μ.μ που σταματάει η χρέωση εισόδου».