Χαλκιδική: Πωλείται γνωστό ξενοδοχείο

– Η τιμή εκκίνησης, πού βρίσκεται

Πλειστηριασμός για ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αυτή την Τετάρτη

Για την Τετάρτη 3 Ιουλίου, έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός γνωστού ξενοδοχείου στο πρώτο πόδι στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα με τιμή πρώτης προσφοράς στα 4.500.000 ευρώ σε πλειστηριασμό βγαίνει το «Kassadra Mare» που βρίσκεται στα δεξιά της επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Νέας Ποτίδαιας, με πρόσοψη στην παραπάνω οδό, σε απόσταση περίπου 2.800 μ. μετά τον κόμβο των Νέων Μουδανιών και εκτείνεται από την προαναφερόμενη οδό μέχρι και την θάλασσα.

Είναι σημείο με εύκολη πρόσβαση και με καλή προβολή αφού από εκεί διέρχεται η κυκλοφορία από και προς την χερσόνησο της Κασσάνδρας. Πρόκειται για παραθεριστική περιοχή μεταξύ Νέων Μουδανιών και Νέας Ποτίδαιας, στην δυτική πλευρά της Κασσάνδρας, στην οποία εντοπίζονται συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών καθώς και ξενοδοχειακές μονάδες λόγω της τουριστικής κίνησης που παρουσιάζει κατά τους θερινούς μήνες.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης το ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι Γ΄ κατηγορίας

και δυναμικότητας 160 κλινών, ενώ έχει κατασκευαστεί επί γηπέδου 12.632,282 τ.μ. στη θέση «Βρωμαλυκή ή Βάρκες» της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Μάμα της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών του Δήμου Νέας Προποντίδας,

Το συγκρότημα περιλαμβάνει:

α) Ένα κτίριο με πρόσοψη στη θάλασσα το οποίο αποτελείται από ισόγειο όροφο εμβαδού 944,66 τ.μ. πρώτο όροφο εμβαδού 944,66 τ.μ. και υπόγειο εμβαδού 525 τ.μ. Το κτίσμα αυτό περιλαμβάνει χώρους δωματίων με λουτροαποχωρητήριο και σουίτες στους δυο ορόφους του, στο ισόγειο έχει την αίθουσα υποδοχής, σαλόνι, γραφεία, εστιατόριο μπαρ, και βεράντα, κουζίνα τουαλέτες και λοιπούς βοηθητικούς χώρους και στο υπόγειό αποθηκευτικούς χώρους, χώρους ψυγείων, λεβητοστάσιο, τουαλέτες και λοιπούς βοηθητικούς χώρους.

β) Πέντε κτίρια με δωμάτια.

Το ένα κτίριο (κτίριο Α) αποτελείται από ισόγειο και έναν όροφο πάνω από το ισόγειό και έχει εμβαδό 132,21 τ.μ. σε κάθε όροφο του. Το δεύτερο κτίριο (κτίριο Β) αποτελείται από ισόγειο και έναν όροφο πάνω από το ισόγειο και έχει εμβαδό 131,30 τ.μ. σε κάθε όροφο του. Το τρίτο κτίριο (κτίριο Γ ) αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 132,86 τ.μ. Τα παραπάνω κτίσματα περιλαμβάνουν χώρους δωματίων, χώρους προσωπικού και διάφορους άλλους βοηθητικούς χώρους. Το τέταρτο κτίριο είναι ισόγειος χώρος εμβαδού 26,04 τ.μ. και το πέμπτο κτίριο είναι ισόγειο και έχει εμβαδό 26,66 τ.μ.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι περιφραγμένο, ενώ υπάρχει διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με διάφορα καλλωπιστικά φυτά και δέντρα. Επίσης το ξενοδοχείο, διαθέτει πισίνα, πυρασφάλεια, βιολογικό καθαρισμό, πάρκινγκ κ.λ.π.

Η αρχική τιμή εκτίμησης και πρώτης προσφοράς ήταν στα 2,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, κατόπιν ανακοπής της ιδιοκτήτριας εταιρείας το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκιδικής αποφάσισε την αύξησή της στα 4,5 εκατ. ευρώ.