Χαλκιδική: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Παλιούρι μετά από σφοδρή κακοκαιρία – Τι καλούνται να κάνουν οι πολίτες των οποίων οι περιουσίες έχουν πληγεί

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιζτζικώστα, η περιοχή Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας, έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου Κασσάνδρας και της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η περιοχή του Παλιουρίου, που επλήγη πρόσφατα από δυσμενή καιρικά φαινόμενα ισχυρών βροχοπτώσεων και θυελλωδών ανέμων εμφανίζει εικόνα μεγάλης καταστροφής, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου. Οδικές και άλλες δημοτικές υποδομές, όπως αγροτικοί δρόμοι και αντλιοστάσια έχουν υποστεί μεγάλες ζημίες, καθώς και έξι κατοικίες.

Η αποκατάσταση των ζημιών ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή της καταστροφής μετά από σχετική εντολή του δημάρχου Κασσάνδρας Βασίλη Κυρίτση.

Όπως ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Έργων και Πολιτικής Προστασίας Θωμάς Κοντός, οι πολίτες των οποίων οι περιουσίες έχουν πληγεί μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κασσάνδρας στο τηλέφωνο 2374351304 και να δηλώνουν τις ζημιές που έχουν υποστεί οι περιουσίες τους.