Χαλκιδική: Τροχαίο-καραμπόλα 3.Ι.Χ – Μεγάλο μποτιλιάρισμα προς Θεσσαλονίκη

Και νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 κατά την επιστροφή των οχημάτων στη Θεσσαλονίκη από τη Χαλκιδική στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών. 

3 Ι.Χ αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στη μεσαία λωρίδα του ρεύματος προς Θεσσαλονίκη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ύψος της Νέας Καλλικράτειας. Από την σύγκρουση έχουν σημειωθεί μόνον υλικές ζημιές μέχρι στιγμής. Τα οχήματα έχουν μεταφερθεί στην άκρη του οδοστρώματος.

Το τροχαίο επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη κατάσταση με την επιστροφή των οχημάτων από την Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη αφού ο όγκος των οχημάτων που ταξίδεψαν προς τις παραλίες τις Χαλκιδικής ήταν μεγάλος. Σύμφωνα με την Τροχαία το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το ύψος της Νέας Καλλικράτειας και τελειώνει στο Νέο Ρύσιο ενώ μικρές καθυστερήσεις παρουσιάζονται στο φανάρι της Νικήτης.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το 2ο τροχαίο που σημειώνεται σήμερα μετά την σύγκρουση 2 Ι.Χ που είχαμε νωρίτερα στην επαρχιακή οδό Χανιώτης-Πευκοχωρίου όπου τραυματίστηκαν 3 κοπέλες.

 

Πηγή: typosthes.gr