Χάος στη Γαλλία για λίγη βενζίνη – «Παίζουν» ξύλο στις ουρές 

Ένα στα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων στη Γαλλία, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές ελλείψεις στην τροφοδοσία

Τεράστιες ουρές, με όριο στη λιανική πώληση ανά πελάτη και σκηνές ακραίου εκνευρισμού με τσακωμούς και πολύ ξύλο στη Γαλλία.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις του συνδικάτου των εργαζόμενων στα δύο μεγαλύτερα διυλιστήρια της χώρας, έχουν κυριολεκτικά οδηγήσει σε παράλυση τις μετακινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό το ότι ένα στα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων στη Γαλλία, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές ελλείψεις στην τροφοδοσία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες ουρές σε πρατήρια, πολλά από τα οποία έχουν θέσει όριο στην ποσότητα του καυσίμου που μπορεί να αγοράσει κάθε καταναλωτής.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις των Γάλλων που κατευθύνονται σε γειτονικές χώρες (όπως π.χ. στο Βέλγιο, όπου η κατανάλωση έχε παρουσιάσει αύξηση 20%) για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους, ενώ όπως φαίνεται και στο παρακάτω video, δεν λείπουν και οι στιγμές που οι… καλοί τρόποι για τους οποίους έχουν γίνει ξακουστοί οι γάλλοι, πάνε περίπατο. Οι ακραίες εικόνες που μας έρχονται από το Παρίσι αλλά και από άλλες γαλλικές πόλεις, δείχνουν ανθρώπους να αγοράζουν καύσιμο βάζοντάς το σε… σακούλες, περιπολικά να μένουν στη μέση του δρόμου και αρκετό ξύλο- απόρροια του εκνευρισμού

 στις ατελείωτες ουρές.

Πηγή: newmoney