Χάρι, «ο καλλιτέχνης παλαιότερα γνωστός ως Prince»

Για όσους έχουν δυσκολία να μαντέψουν πώς θα αποκαλούν τον πρίγκιπα Χάρι από τότε που ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από τα βασιλικά αξιώματά του, ο Jon Bon Jovi έχει την απάντηση.

Ο τραγουδιστής και αρχηγός του συγκροτήματος Bon Jovi αστειευόμενος, ενώ μιλούσε στο «The Zoe Ball Show», αποκάλεσε τον Χάρι: «Ο καλλιτέχνης που ήταν παλαιότερα γνωστός ως πρίγκιπας».

Ο ροκ – σταρ ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνικό στούντιο για να προωθήσει το πιο πρόσφατο single του συγκροτήματος, «Limitless», και το επερχόμενο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και μίλησε για τη μουσική συνεργασία του με τον Χάρι και το Games Invictus Foundation για ένα ειδικό πρότζεκτ.

 «Κάνατε μια σημαντική ανακοίνωση ότι θα συνεργαστείτε με τον πρίγκιπα Χάρι», δήλωσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός. «Ναι, με τον καλλιτέχνη, παλαιότερα γνωστό ως πρίγκιπα», απάντησε ο Bon Jovi γελώντας και συγκρίνοντας την έξοδο του Χάρι από τη βασιλική οικογένεια, με την περίοδο που ο τραγουδιστής Prince άλλαξε το όνομά του και το αντικατέστησε με το σύμβολο της αγάπης, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον πρίγκιπα Χάρι και για το πώς προέκυψε, ο Jon Bon Jovi, ο οποίος είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις, εξήγησε: «Μου ζητήθηκε να γράψω ένα τραγούδι για ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους στην Αμερική, για στρατιώτες με διαταραχή μετατραυματικού στρες, (PTSD). Αν και   δεν είχα υπηρετήσει ποτέ στον στρατό, η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ και, έτσι, ήταν ένα θέμα που γνώριζα, αλλά όχι από πρώτο χέρι» τόνισε.

 «Έστειλα το τραγούδι στον πρίγκιπα τον Αύγουστο -σκέφτηκα ότι για τους αγώνες για τραυματίες πολέμου, Invictus Games, θα μπορούσε να είναι πολύ ισχυρό. Χρειάστηκε χρόνο για να το ακούσει και ήρθε σε επαφή μαζί μου. Και υπό το πρίσμα όλων όσων έχουν συμβεί στη ζωή του, το γεγονός ότι επέστρεψε σε αυτό τον σκοπό και είναι το πρώτο πράγμα που υπάρχει στη λίστα του, νομίζω ότι ήταν πολύ ξεχωριστό» σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο Bon Jovi ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο Χάρι ετοιμάζουν μια νέα εκδοχή του τραγουδιού του, «Unbroken».

 «Ξαναγράφουμε το τραγούδι με τη χορωδία Invictus και έτσι οι στρατιώτες θα τραγουδήσουν το τραγούδι» είπε. «Θα το κυκλοφορήσουμε ως δίσκο και τα έσοδα θα διατεθούν στους αγώνες Invictus. Ο Χάρι θα είναι στο studio μαζί μου και θα το ξαναηχογραφήσουμε» πρόσθεσε.