«Δέχομαι απειλές εδώ και ένα χρόνο», λέει ο Δανέλλης

«Το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα πρέπει να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπ. Δανέλλης αναφερόμενος στις απειλές κατά του ιδίου, αλλά και άλλων βουλευτών για τη στάση τους σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα για μία Δημοκρατία» επισήμανε ο κ. Δανέλλης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την άποψη ότι η καταδίκη των απειλών δεν γίνεται ξεκάθαρα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι ξεκίνησε να δέχεται απειλητικά μηνύματα τον Ιανουαρίου του 2018, όταν δημόσια τοποθετήθηκε για το Μακεδονικό. «Δέχθηκα απειλές, οι επιθέσεις κλιμακώθηκαν προς το Πάσχα και έκτοτε έγιναν ρουτίνα για μένα» είπε.

Σημείωσε ακόμη πως όταν άρχισαν να γίνονται αποδέκτες αυτών των μηνυμάτων και μέλη της οικογένειάς του, ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία και προχώρησε σε μέτρα.

Ερωτηθείς για την απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, στην οποία χαρακτηρίζεται «πράξη πολιτικά ανήθικη» την απόφαση του κ. Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο βουλευτής απάντησε πως το λάθος του ήταν ότι δεν αποχώρησε αμέσως μετά το συνέδριο του Ποταμιού, όταν, όπως είπε, αποφασίστηκε συμπόρευση του κόμματος μετεκλογικά με τη Ν.Δ. Ανέφερε ακόμη πως το Ποτάμι δεν είναι εκείνο το Ποτάμι στο οποίο εκλέχτηκε το 2015.

Πηγή: naftemporiki.gr

error: Content is protected !!