Δικαίωση για τον Άρη από την UEFA – Παίζει κανονικά στην Ευρώπη

Η UEFA ενημέρωσε πως ο φάκελος της ΠΑΕ είναι πλήρης και πως δεν συντρέχει λόγος μη συμμετοχής της στο Conference League

Λύθηκε εν τη γενέσει του το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με τη συμμετοχή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Η UEFA ενημέρωσε πως ο φάκελος της Θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ είναι πλήρης, επομένως δεν συντρέχει λόγος μη συμμετοχής της στο Conference League της περιόδου 2022-23.

Στην ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κινήθηκαν άμεσα, έπειτα από την έφεση που κατέθεσε ο προϊστάμενος της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων υποστηρίζοντας πως δεν πληρούν οι “κιτρινόμαυροι” όλα τα κριτήρια. Το αρμόδιο τμήμα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενημερώθηκε άμεσα από τους ανθρώπους του Θοδωρή Καρυπίδη, εξέτασε τα σχετικά στοιχεία και εν τέλει έδωσε το ΟΚ στον Άρη.ADVERTISING

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην εξόφληση της οφειλής πέος τον Ρούμπεν Παλαθουέλος, η οποία ήταν και το… αγκάθι στο φάκελο της ομάδας, καταβάλλοντας ένα ποσό πάνω από 100.000 ευρώ. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να προχωρήσουν το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, που περιλαμβάνει και τη συμμετοχή στο Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, περιμένοντας ωστόσο με αγωνία και την απόφαση του CAS (στις 10 Ιουνίου) για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.