Δήμος Κασσάνδρας: Καμπάνια Αγάπης για το χαμόγελο του παιδιού

Οι Άγιες μέρες πλησιάζουν και η ευαισθησία των Κασσανδρινών δε θα μπορούσε να μην εκφραστεί έμπρακτα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσάνδρειας ” Η Κασσάνδρα” ανέλαβε την πρωτοβουλία να συνεργαστεί με το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Κασσάνδρειας αλλά και το Γυμνάσιο Κασσάνδρειας και να οργανώσει καμπάνια συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για να παραδοθούν με αγάπη στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Στόχος της καμπάνιας ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών στην προσφορά αγάπης.

Την ίδια στιγμή , τρόφιμα και αγαθά για το “Χαμόγελο του Παιδιού” συγκέντρωσε και το Δημοτικό Σχολείο Αφύτου.

Τα φιλάνθρωπα συναισθήματα των παιδιών και των ενηλίκων εκφράστηκαν για ακόμη μια φορά και έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά άδολης αγάπης.

Η μεταφορά των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης έγινε στο “Χαμόγελο του Παιδιού” με φορτηγά του Δήμου Κασσάνδρας που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των οργανωτών της δράσης.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η αγάπη μας προς το συνάνθρωπο δεν εκφράζεται μόνο τις Γιορτινές ημέρες αλλά σε κάθε πράξη της ζωής μας. Συγχαίρω τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κασσάνδρειας για την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία και όλους εκείνους που βοήθησαν για να οργανωθεί αυτή η καμπάνια. Επίσης συγχαίρω και όσους συνέδραμαν από το υστέρημά τους γι’ αυτό το σκοπό” .