Δήμος Πολυγύρου:Η πρωτοβουλία που ξεκινήσε για δωρεάν γεύματα των ευπαθών ομάδων του Δήμου , βρήκε άμεσα μεγάλη και θετική ανταπόκριση

Η πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου  (Δωρεάν γεύματα), βρήκε άμεσα μεγάλη και θετική ανταπόκριση, τόσο από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, όσο και από επιχειρήσεις εκτός Δήμου.

Ειδικότερα, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον προσωπικό μου φίλο, Διαμαντή Μασούτη και στην εταιρεία του Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε για τη γενναία και πλούσια προσφορά του σε τρόφιμα. Την Εταιρεία FAMILY Α.Ε, την

Εταιρεία Ηλίας ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ κ ΥΙΟΙ Ο.Ε, την Εταιρεία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Ε, την Εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΣΟΥΚΗ Ο.Ε, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας κι ενισχύουν καθημερινά τη τροφοδοσία για τα ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις Εταιρείες ΑΦΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΓΛΟΥ Ο.Ε και Autohellas Hertz για τη ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση ΔΥΟ (2) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ για τη διανομή των γευμάτων.

Ευχή όλων μας είναι το παράδειγμα των παραπάνω επιχειρήσεων να το ακολουθήσουν και άλλες τοπικές μας επιχειρήσεις , όπως επίσης και συμπολίτες μας.

Οι ανάγκες είναι μεγάλες αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, μόνο έτσι θα νιώσουμε χρήσιμοι.

Δήμαρχος Πολυγύρου

Αστέριος Ζωγράφος