Δήμος Προποντίδας:Πραγματοποιήθηκε το «1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» από την ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. στις 14 & 15 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μουδανιών

Το «1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής» είχε ως στόχο να αποτελέσει σημείο συνάντησης ανθρώπων του επιχειρηματικού, πολιτικού και επιστημονικού κόσμου για την κατάθεση σκέψεων, ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων για το αναπτυξιακό παρόν και μέλλον της Χαλκιδικής. Διοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.) και πραγματοποιήθηκε στις 14 & 15 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.

Στο «1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο» συμμετείχαν όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης (Υπουργεία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διαχειριστικές Αρχές του ΕΣΠΑ, οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας, Ευρωπαϊκοί φορείς, Δήμοι, κλπ) αλλά και του Επιχειρηματικού Κόσμου (Επιχειρηματίες, Πολυεθνικές Εταιρείες, Οργανισμός Τουρισμού, Ομοσπονδία Εμπόρων, Διήμερη Επιμελητήρια, κλπ).Η θεματολογία του συνεδρίου κάλυπτε τους κυριότερους πυλώνες ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας που είναι άμεσα συνδεδεμένοι και με την ανάπτυξη της Π.Ε. Χαλκιδικής.

Συγχαρητήρια στην ΑΝΕΤΧΑ για τη διοργάνωση και την υλοποίηση του συνεδρίου. Με την πρωτοβουλία τους αυτή έφεραν πιο κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο της Χαλκιδικής δίνοντάς τους τη γνώση και ενημερώνοντάς τους για τους κυριότερους πυλώνες ανάπτυξης του τόπου μας, δήλωσε ο Δήμαρχος Ν.Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς.

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς