Δωρεάν τηλεοπτικό σήμα σε Παλιούρι και Κασσανδρινό

• Τέλος στις «Λευκές Περιοχές» με μια μόνο αίτηση

• Άμεση εξυπηρέτηση και στα ΚΕΠ του δήμου

Λύνεται επιτέλους ένα θέμα για το οποίο δώσαμε μάχη ως διοίκηση του δήμου Κασσάνδρας κατά τα περασμένα έτη. Η δωρεάν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα για τους δημότες μας σε Παλιούρι και Κασσανδρινό, δύο χωριά που σήμερα εντάσσονταν στις λεγόμενες «Λευκές Περιοχές» της DIGEA.

Οι κάτοικοι των χωριών αυτών έχουν την ευκαιρία να κινήσουν τη διαδικασία δωρεάν πρόσβασης στο τηλεοπτικό σήμα, υποβάλλοντας ψηφιακά αίτηση ως τις 15 Νοεμβρίου, και μόνο με τους κωδικούς taxisnetκαι τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Μάθετε περισσότερα εδώ https://white-areas.gov.gr

Παράλληλα, μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ του δήμου Κασσάνδρας, ώστε να κατατεθεί η αίτησή τους, έχοντας το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και τον ενδεκαψήφιο αριθμό Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

«Οι οικισμοί του δήμου μας δεν είναι περιοχές δύο ταχυτήτων. Όλοι οι δημότες έχουν δικαίωμα σε δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και κυρίως στην εποχή της ψηφιοποίησης και της αμεσότητας στη διάδοση της είδησης. Προς αυτή την κατεύθυνση πετύχαμε άλλη μια μικρή, αλλά ουσιαστική νίκη», τόνισε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.