Δυναμικό παρόν της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ στη Γενική Έκθεση Ν. Προποντίδας 2018

Έντονη ήταν η παρουσία της εταιρείας ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ στη γενική έκθεση Νέας Προποντίδας, που διοργανώθηκε στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών από τις 8 μέχρι τις 12 Αυγούστου. Όλα τα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, που αντιπροσωπεύει η εταιρεία ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ βρέθηκαν στη διάθεση των ενδιαφερόμενων προκειμένου να τα εξετάσουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα τεχνικά τους στοιχεία, τις αποδόσεις τους κλπ. Τα θηριώδη, off road VW Amarok, NISSAN Navara και Ford Ranger, αλλά και το «μικρό» SKODA Fabia ήταν σταθμευμένα στον γνωστό παραλιακό πεζόδρομο των Νέων Μουδανιών, έτοιμα να υποδεχτούν τους οδηγούς που θέλουν να συνδυάσουν δυναμική αλλά και ασφαλή οδήγηση σε ασφάλτινα αλλά και χωμάτινα οδοστρώματα, να ικανοποιήσουν τον αγρότη, τον επιχειρηματία, τον επαγγελματία.

Στο περίπτερο της εταιρείας υπήρχε, επίσης, γεωργικός ελκυστήρας DEUTZ FAHR καθώς η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στη Χαλκιδική, της μεγάλης γερμανικής βιομηχανίας. Αγρότες και επαγγελματίες ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις επιδόσεις οχημάτων και τρακτέρ αλλά και των δυνατοτήτων απόκτησης τους.

Οι άνθρωποι της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ ενημέρωσαν τους επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας, για ό, τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο, από τους τεχνικούς ελέγχους και τις μετατροπές, μέχρι τις ασφάλειες, τις χρηματοδοτήσεις, τις ανταλλαγές και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ειδική αναφορά γινόταν και σε ό, τι έχει σχέση με την υγραεριοκίνηση και τη μετατροπή των κινητήρων στο «οικονομικό» αυτό καύσιμο, αφού η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ έχει πιστοποιηθεί στις μετατροπές της υγραεριοκίνησης. Βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για το κόστος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να εξετάσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα, που επιθυμούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην αερογέφυρα Πορταριάς, στα Νέα Μουδανιά.

 

error: Content is protected !!