Έδιωξε Τούρκο ποδοσφαιριστή η Ζανκτ Πάουλι – Στήριξε την επίθεση στη Συρία

Την αποδέσμευσή του ζήτησαν οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι

Η Ζανκτ Πάουλι, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Τούρκου ποδοσφαιριστή Τσενκ Σαχίν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες με ανάρτησή του στο διαδίκτυο υποστήριξε την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη βόρεια Συρία.

Το post του Σαχίν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη γερμανική ομάδα και κυρίως στους οπαδούς της Ζανκτ Πάουλι, οι οποίοι στο φιλικό με τη Βέρντερ Βρέμης «σήκωσαν» πανό ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να υποστηρίξουν τους Κούρδους και παράλληλα να αποχωρήσει από την ομάδα ο Σαχίν.

Πιο αναλυτικά, οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας τάχθηκαν αμέσως κατά του παίκτη, αναφέροντας πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν εκφράζουν τα ιδεώδη της Ζανκτ Πάουλι.

Είχαν μάλιστα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, με τις οποίες καλούσαν την διοίκηση του συλλόγου, να διώξει τον Σαχίν από την ομάδα μετά την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ιθύνοντες λοιπόν της Ζανκτ Πάουλι ανακοίνωσαν σήμερα, ότι ο Σαχίν δεν υπολογίζεται ούτε στις προπονήσεις της ομάδας και η συγκεκριμένη απόφαση έτυχε θερμής υποδοχής από τους οπαδούς του γερμανικού συλλόγου και όχι μόνο.

typosthes.gr