Έναρξη παροχής Ιατρικών & Νοσηλευτικών Υπηρεσιών με την μορφή Δημοτικού Ιατρείου στο Δήμο Αριστοτέλη

Οι δραστηριότητες στην Δημ. Κοιν. Επιχ. ΦΡΟΝΤΙΔΑ , την περίοδο αυτή έχουν πραγματικά απογειωθεί , χάρη στη προσπάθεια αλλά και το φιλότιμο όλων, στην ανάθεση πολύ μεγάλου όγκου εργασίας . Να ευχαριστήσω ειλικρινά το προσωπικό μου , τους 50 αξιόλογους συνεργάτες και τον καθένα χωριστά . ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ τα νέα 5 μέλη νέες επιστήμονες  που σήμερα ανέλαβαν, 3 Κοινωνικοί Λειτουργοί 1 Ειδικός Γιατρός και μια Νοσηλεύτρια, στα πλαίσια ενίσχυσης των Κοινωνικών μας δράσεων και της Βοήθειας στο σπίτι κατά του Κορωνοιού.

Με χαρά προαναγγέλλουμε την έναρξη παροχής Ιατρικών & Νοσηλευτικών Υπηρεσιών με την μορφή Δημοτικού Ιατρείου σε μισθωμένο χώρο από την ΦΡΟΝΤΙΔΑ στο ΙΚΑ ΑΡΝΑΙΑΣ , από την ερχόμενη εβδομάδα, με ραντεβού μέσω της Τηλε-ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ αλλά και άλλων υπηρεσιών Υγείας που θα ανακοινωθούν επίσημα σύντομα σε Δελτίο Τύπου του Δήμου.

Παράλληλα με την ενδυνάμωση του Έμψυχου Δυναμικού μας, που θα συνεχιστεί , παραλάβαμε σήμερα με μίσθωση Ειδικό Όχημα, για την ασφαλή μεταφορά του τεράστιου αριθμού των 500 έτοιμων Γευμάτων Ημέρας – ΓΕΥΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ , που καθημερινά διανέμονται από το προσωπικό, σε λίστες ωφελουμένων που οι κοινωνικοί επιστήμονες μας , ετοιμάζουν.

Πλην των γευμάτων σχεδιάζουμε – και το Όχημα έπιασε δουλειά άμεσα – την διανομή μεγάλης ποσότητας τροφίμων μακράς διάρκειας, που εξασφαλίσαμε από προγράμματα της περιφέρειας , στα κοινωνικά παντοπωλεία και κυρίως σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες του Δήμου.

*** Ευχαριστούμε την HERTZ αλλά και τον κ. Κυράτσο Κ. για τους προνομιακούς όρους μίσθωσης του οχήματος προς την ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Ο Πρόεδρος

 Βασίλης Βασιλειάδης