Επιμελητήριο: Νέος κύκλος e-σεμιναρίων για τους επιχειρηματίες

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του, εναρμονισμένο πλήρως με τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια – online conference,  με την καταξιωμένη εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων Alpha Plan Consultants με πολυετή εμπειρία στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και της επαγγελματικής εκπαίδευσης .

Έχει ήδη πραγματοποιήσει με επιτυχία δύο σεμινάρια, «Οργάνωση και Διοίκηση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων» καθώς και «Ψηφιακή Αναβάθμιση Επιχειρήσεων – Κοινωνικά Δίκτυα», όπου το εκπαιδευτικό υλικό από τους εισηγητές, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας www.epichal.gr στο μενού ΔΡΑΣΕΙΣ _ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα συνεχιστούν να διοργανώνονται ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και από το νέο έτος. Προκειμένου όμως να επιλέξουμε την θεματική ενότητα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που ενδιαφέρει τους επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν, ζητάμε τη συμμετοχή τους και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο, μέσα από το οποίο θα επιλέξουν τη θεματολογία των σεμιναρίων που τους ενδιαφέρει.

Το ερωτηματολόγιο, με θέμα «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Σεμιναρίων», μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας να το συμπληρώσει, στο παρακάτω link :

https://forms.gle/6xmci6HghqrFZh2r7

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail: [email protected], υπεύθυνος κος Μήντος Δημήτριος.