Επίσκεψη Απ. Τζιτζικώστας και Γ. Γιώργου στα εν εξελίξει έργα

Τη Χαλκιδική επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας,για να παρουσιάσει τις δράσεις του ΕΣΠΑ για ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί έργα και υποδομές που υλοποιήθηκαν ή είναι σε διαδικασία κατασκευής μέσω του ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Γιώργο επισκέφθηκε εκπαιδευτήρια του Δήμου Ν Προποντίδας, καθώς και αντιπλημμυρικά έργα στα Ν Μουδανιά και το Διονυσίου.

Στη συνέχεια έφθασε μέχρι τον κόμβο του Σάνη, όπου διαπίστωσε την ανάγκη ολοκλήρωσης του παράπλευρου δικτύου της Εθνικής οδού Ν Ποτίδαιας – Κασσάνδρας αλλά και του έργου Ν Μουδανιά – Ποτίδαια (έργο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ) που για άλλη μια χρονιά θα ταλαιπωρήσει Χαλκιδικιώτες κ επισκέπτες του νομού.

Απαραίτητες κρίθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης που ξεκίνησαν σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού. Χθες μάλιστα γίνονταν διαγραμμίσεις και συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο Ν Μουδανιών – Νικήτης στο ύψος του Αγ Μάμαντος, ενώ θα συνεχιστούν καθόλη την διάρκεια του έτους σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.