Επίσκεψη του Δημάρχου Μ. Καρρά στο Λάκκωμα

Επισκέψεις στις Κοινότητες του Δήμου πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Μ. Καρράς έχοντας έτσι τη δυνατότητα να δει από κοντά τα έργα που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται, καθώς και να συζητήσει τα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Η αρχή έγινε από το Λάκκωμα, όπου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας  Σ. Καραγιαννίδη βρέθηκε στο έργο Αγροτικής Οδοποιίας που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού δημοπράτησης 1.661.550,00 € που αφορά σε υφιστάμενους χωμάτινους δρόμους με προβλήματα. Προβλέπεται η κατασκευή υπόβασης, βάσης οδοστρωσίας θραυστού υλικού και ασφαλτόστρωση.

Επιπλέον, επισκέφθηκε την παιδική χαρά που κατασκευάσθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτούνται, ώστε να λάβει πιστοποίηση. Επόμενος σταθμός ήταν το γήπεδο 5Χ5, που έχει προχωρήσει σημαντικά,  και τα κοιμητήρια, που γίνονται αυτές τις ημερες εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού.

«Είναι σημαντικό για εμένα να παρακολουθώ από κοντά, όσα έργα υλοποιούμε, ώστε να αποκτώ ιδία άποψη. Πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω τις επισκέψεις σε όλα τις Κοινότητες του Δήμου μας, ώστε να έχω τη δυνατότητα να δω και να συζητήσω επί τόπου με τους προέδρους τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν» ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.