Επίσκεψη του Βουλευτή Απόστολου Πάνα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής επισκέφθηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, με σκοπό την ενημέρωσή του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Υπηρεσίας ενόψει της θερινής περιόδου.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ.Πάνας είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο κ. Αθανάσιο Παπάζογλου, και τον Υποδιευθυντή κ. Αλέξανδρο Καραγιαννίδη, ενώ συνομίλησε και με αστυνομικούς της Υπηρεσίας.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό και παραγωγικό κλίμα, με έμφαση στην επιχειρησιακή επάρκεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής. Τονίστηκε, η ανάγκη εντατικής αστυνόμευσης στις περιοχές με αυξημένη τουριστική κίνηση και ο κ. Παπάζογλου παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί για την ενίσχυση της ασφάλειας στις τουριστικές ζώνες του νομού.

Ο κ. Πάνας επεσήμανε τη σημασία παροχής ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της Χαλκιδικής, αναγνωρίζοντας τη διαρκή προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην προστασία της κοινωνίας.

Επίσης συζητήθηκαν και οι παρεμβάσεις του Βουλευτή για την ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής με ανθρώπινο δυναμικό και η επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού, και τόνισε παράλληλα, πως θα συνεχίζει να παρεμβαίνει από την πλευρά του θεσμικού του ρόλου, προωθώντας τα ζητήματα που αφορούν την υπηρεσία.