Επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κου Γιαννούλη στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου  2019 ο  Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ κος Χρήστος Γιαννούλης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  ,  όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Τον κο Γιαννούλη και το επιτελείο που τον συνόδευε, μεταξύ άλλων και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του νομού κα Ιγγλέζη Αικατερίνη, υποδέχτηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ο πρόεδρός του, κος Κουφίδης Ιωάννης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κος Τάσιος Γρηγόρης, ο πρόεδρος της Ένωσης των Camping Χαλκιδικής κος Δεληδημητρίου Αντώνης μαζί με τον κο Μαχαίρα Ανδρέα ταμία της Ένωσης & μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου.

Ο κος Κουφίδης κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κο Γιαννούλη αναφέρθηκε στους δύο πυλώνες ανάπτυξης του νομού που είναι ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα του νομού καθώς και στις δυσκολίες που  αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός και επαγγελματικό κόσμος.

Ο κος Γιαννούλης, από την πλευρά του , αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και όσους παρευρίσκονταν στη συνάντηση για τη συμμετοχή τους, αναγνώρισε τις δυσκολίες που περνά  η χώρα μας, ενώ άκουσε με ενδιαφέρον τα θέματα που παρουσίασε ο κος Κουφίδης.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση ευχήθηκαν στον κο Γιαννούλη και τους συνυποψήφιους του συνδυασμού του καλή επιτυχία στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές.