Έτοιμη η Digea για ψηφιακή τηλεόραση σε υψηλή ευκρίνεια με DVB-T2

Στον «αέρα» ενδέχεται να βρεθεί το «τηλεοπτικό τοπίο» που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τη Super League. Οπως μετέδωσε σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΠΟΡ FM», οι διοικούντες την Nova έκαναν πρόταση στους ομολόγους τους της Super League, να λύσουν άμεσα τη συνεργασία τους, δεδομένου πως με τις νυν συνθήκες δεν υπάρχει έδαφος συνεργασίας.

Προ ημερών το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε στην διοργανώτρια αρχή, μείωση 18% στο ετήσιο κόστος της μεταξύ τους σύμβασης, ενώ ο συνεταιρισμός μετά από σχετικής συνεδρίαση, αντιπρότεινε μείωση 8% με την προϋπόθεση πως θα έμπαιναν αμέσως στο ταμείο, 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε κάποιες οφειλές και τα χρήματα που παρακρατήθηκαν από ενεργοποίηση ρητρών (λόγω αναβολής αγωνιστικών κλπ.).

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Nova κατέθεσε 2,5 εκατ. ευρώ στο λογαριασμό της Super League και προχώρησε στην πρόταση «διαζυγίου», που θεωρείται βέβαιο πως θα απασχολήσει την αυριανή γενική συνέλευση του συνεταιρισμού, πριν από την προγραμματισμένη κλήρωση του πρωταθλήματος. 

in.gr