Εξαφάνιση Μαντλίν: Πολωνή λέει ότι είναι το κορίτσι που εξαφανίστηκε το 2007

Έχει ζητήσει να γίνει τεστ DNA – Γιατί ξεκίνησε να αναρωτιέται και τα σημεία της ομοιότητας

Μια Πολωνή εκτιμά πως είναι η Μαντλίν Μακάν, που εξαφανίστηκε από θέρετρο στην Πορτογαλία το 2007 σε ηλικία τριών ετών. Η κοπέλα από τη Πολωνία σημειώνει ότι προτίθεται σύντομα να κάνει τεστ DNA.

Η Τζούλια Βέντελ, έγινε viral για τον λογαριασμό που δημιούργησε στο Instagram ως @iammadeleinemcann, τονίζοντας ότι άρχισε να αναρωτιέται αν ήταν η Μαντλίν «πριν από μερικούς μήνες» επειδή «κάτι» της είπε η γιαγιά της.

Σύμφωνα με τη mirror.co.uk, η Πολωνή ισχυρίζεται ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της, δηλαδή στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν. Είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος. Η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών. Σύμφωνα με Γερμανούς ερευνητές, η μικρή Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης Κρίστιαν Μπρύκνερ, αλλά το πτώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ, παρά τις έρευνες.

Χρήστες στα social media πιστεύουν πως είναι η Μαντλίν

Τους τελευταίους μήνες, πολλές γυναίκες μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μέρος μιας τάσης για να δείξουν την ομοιότητα τους με τη Μαντλίν. Ανάμεσά τους και η Βέντελ η οποία συνέκρινε τις φωτογραφίες της με αυτές της Μαντλίν ως «απόδειξη» ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

Η κοπέλα σημειώνει ότι οι γονείς της Μαντλίν την πρότειναν να κάνουν τεστ DNA ενώ η ίδια ελπίζει να έρθει σε άμεση επαφή μαζί τους τις επόμενες ημέρες. «Μίλησα με κάποιον από την οικογένεια της Μαντλίν και θα έχω τη δυνατότητα να μιλήσω και με τους γονείς της αύριο για να γίνει το τεστ DNA σύντομα», έγραψε στο instagram.

 Μια πηγή που πρόσκειται στην οικογένεια της Μαντλίν, είπε χθες στην Daily Star Sunday: «Η οικογένεια δεν ρισκάρει, είναι πρόθυμη να εξετάσει παρόμοιες αναφορές. Το κορίτσι μοιάζει πράγματι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό. Αν αυτό που λέει είναι αλήθεια, υπάρχει κάθε πιθανότητα να είναι αυτή».

 Στο προφίλ της στο Instagram, που έχει πλέον πάνω από 200.000 ακόλουθους, αναφέρει: «Νομίζω ότι μπορεί να είμαι η Μαντλίν. Χρειάζομαι τεστ DNA. Αστυνομικοί ερευνητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πολωνία προσπαθούν να με αγνοήσουν. Θα πω την ιστορία μου σε αναρτήσεις εδώ. Βοηθήστε με».

«Βροχή» έπεσαν οι ερωτήσεις χρηστών του Instagram με τη γυναίκα να απαντά πως δεν θυμάται ότι την απήγαγαν όταν ήταν μικρή αλλά ούτε και περισσότερες λεπτομέρειες από την παιδική της ηλικία.

Πηγή: iefimerida.gr