Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Χαλκιδικής προς τον Διοικητή του Γ.Ν. Χαλκιδικής

Κύριε Διοικητά

Με την παρούσα επιστολή, επιτρέψτε μου να εκφράσω τις ολόθερμες και εγκάρδιες ευχαριστίες μου και ταυτόχρονα να ανανεώσω την εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σας, για την ανιδιοτελή πρωτοβουλία σας ώστε το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης μας να υποβληθεί στο Test (COVID-19).

Το έμπρακτο αυτό ενδιαφέρον σας για το Σωμα της Ελληνικής Αστυνομίας και η προσφορά σας αυτή αποτελεί για ακόμη μια φορά απόδειξη στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου σας που διοικείται, στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που διεξάγει, αξίζει θερμά συγχαρητήρια διότι υπερκέρασε τυχόν προβλήματα και επέδειξε με εγρήγορση και ενδιαφέρον τη διενέργεια των test.

Θέλω να σας δια βεβαιώσω ότι η προσφορά σας αποδεικνύει έμπρακτα τα αισθήματα αναγνώρισης του έργου που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία και η Υπηρεσία μας στο κοινωνικό σύνολο.

Σας ευχαριστώ σε υπέρτατο βαθμό για την πολύτιμη συνδρομή σας στο υπηρεσιακό μας έργο και ελπίζω ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο Διευθυντής

Γεώργιος Παπαδόπουλος

Ταξίαρχος