Ευχαριστήριο του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους επίσημους καλεσμένους μας, τα μέλη και τους φίλους που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής του Ομίλου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλες τις γυναίκες που με τη συνδρομή τους στην μακρόχρονη πορεία του Ομίλου στήριξαν το εθελοντικό έργο. Ας  μην ξεχάσουμε και τις γυναίκες που τώρα δεν βρίσκονται στη ζωή.

Με τη πεποίθηση ότι οτιδήποτε γεννιέται, ριζώνει και αναπτύσσεται, είναι έργο συλλογικής δράσης, καλούμε και άλλες γυναίκες να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας για την… ενίσχυση του Εθελοντισμού, για τη διατήρηση  της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Τέλος να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

* Την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ειδικά την Αντιπεριφερειάρχη κα Κατερίνα Ζωγράφου και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, για την μεγάλη χορηγία των δίγλωσσων διαφημιστικών εντύπων για το Λαογραφικό Μουσείο όπως επίσης και την χορηγία των αναμνηστικών.

* Τον Δήμο Πολυγύρου για την αιγίδα και την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου.

* Τους αδερφούς  Μιχάλη και Μάριο Αυγερινό για τις φωτογραφίες και της βιντεοσκοπίσεις της εκδήλωσης.

* Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου για την συμμετοχή του, με την Παραδοσιακή Χορωδία.

*Τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Σύγγελη για την ομιλία του.

* Τον κ. Γιώργο Διαμαντουλάκη για την πολύτιμη βοήθειά του από το σχεδιασμό της εκδήλωσης μέχρι σήμερα, για την δημιουργία του βίντεο και τον γενικό συντονισμό.

* Τον κ. Άγγελο Μέλλιο για την αφήγηση της ιστορίας του Ομίλου.

* Την καθηγήτρια κα Στέλλα Θάνου για τα κείμενα του εντύπου στα Αγγλικά.

* Το ανθοπωλείο “ΑΝΝΟΥΛΑ” για την χορηγία των λουλουδιών στην εκδήλωση.