«Ευχαριστώ» Κούγια σε ΠΑΟΚ και οικογένεια Σαββίδη

Για τη φιλοξενία στην Τούμπα στον αγώνα της Κυριακής

Σον απόηχο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας Αλέξης Κούγιας θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» και προσωπικά την οικογένεια Σαββίδη για τη φιλοξενία που παρείχαν στον ίδιο, στην ομάδα του αλλά και στον γιο του, ο οποίος βρισκόταν σε πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη με συμμαθητές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ (δεν μιλάμε για κάποιους “άρρωστους” οργανωμένους που βρίζουν μονίμως τη Λάρισα) για την υπέροχη φιλοξενία την οποία προσέφεραν στους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές μας και στους διοικούντες μας.

Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε με ακόμα καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Λάρισα και ευελπιστούμε και στα play offs.

Ειδικά ο κ. Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Σαββίδη για την φιλοξενία του γιου του Χρήστου και των συμμαθητών του (βρίσκονται σε πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη) σε ιδιαίτερη σουίτα και με έναν πολύ ζεστό τρόπο».