Γαστρονομική Ημερίδα “Halkidiki Treats – Τα κεράσματα της Χαλκιδικής”

Τετάρτη 10 Μαΐου, ώρα 2 μ.μ. – 8 μ.μ.

Συνεδριακό Κέντρο Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Πολυτεχνείου 58, Πολύγυρος

Μια νέα δράση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του Taste Halkidiki έρχεται να βάλει στο τραπέζι των εστιατορίων της Χαλκιδικής μερικά από τα σημαντικότερα προϊόντα του τόπου.  Στόχος είναι να καλωσορίζουμε και να αποχαιρετούμε κάθε επισκέπτη της Χαλκιδικής με τα “Halkidiki Treats – Τα κεράσματα της Χαλκιδικής” ως πράξη της ζεστής, ελληνικής φιλοξενίας.

 Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Taste Halkidiki,  οι άνθρωποι της πρωτογενούς παραγωγής, της μεταποίησης και των υπηρεσιών εστίασης και φιλοξενίας, διασυνδέονται, συνεργάζονται και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής καλούνται να αναδείξουν και να προβάλουν τον γαστρονομικό πλούτο του τόπου στους επισκέπτες.  Στόχος είναι ακόμη,  η δράση αυτή να αποτελέσει την αφετηρία για την ένταξη όλων των προϊόντων του τόπου στα Halkidiki Treats.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει η εταιρεία Chef Stories.

 Εισηγητές θα είναι η σύμβουλος ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Νανά Ζυγούρα, καθώς  και διακεκριμένοι δοκιμαστές ελαιολάδου, ελιάς και μελιού.