Γενική συνέλευση του Σωματείου Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων Χαλκιδικής

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30μμ στην ταβέρνα «Τζίμης» στον Ταξιάρχη το Σωματείο Χειριστών και Βοηθών Μηχανημάτων Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσει εσπερίδα με γενική συνέλευση για τρέχον εργασιακά θέματα όπως:

1) Σύμβαση εργασίας.

2) Τριετίες.

3) Επιδόματα.

4) Άδειες.

5) Γενική ενημέρωση που αφορά τον κλάδο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει από τον… ταμία ένας συνοπτικός απολογισμός του σωματείου, και τέλος θα γίνει κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο τυχερός του φλουριού θα κερδίσει ένα τραπέζι 2 ατόμων στην ταβέρνα του «Τζίμη» στον Ταξιάρχη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου στη γενική συνέλευση είναι ανοιχτή και για όσους συναδέλφους βοηθούς και χειριστές δεν κατάφεραν ακόμα να εγγραφούν στο σωματείο, επίσης καλούμε και όλους τους συναδέλφους χειριστές μηχανημάτων που εργάζονται σε όλους τους δήμους της Χαλκιδικής καθώς και στους εργολάβους τους.

Έχουν το δικαίωμα και αυτοί οι συνάδελφοι που εργάζονται στους δήμους να εγγραφούν στο σωματείο χειριστών και βοηθών Χαλκιδικής καθώς εκπροσωπούμε τον συγκεκριμένο κλάδο των χειριστών σε όλο το Νομό μας.

Κανένας δεν θα μείνει μόνος!!!

Στη γενική συνέλευση του σωματείου μας θα έχουμε την τιμή να παρευρίσκονται και μέλη της διοίκησης της ομοσπονδίας χειριστών μηχανημάτων έργου Ελλάδος, καθώς και εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ με αφορμή την περιοδεία σε όλη την χώρα για την πανελλαδική γενική απεργία της 17ης Απριλίου.