Γιαννούλης κατά Τζιτζικώστα για οδικό δίκτυο Χαλκιδικής

«Εννέα μήνες μετά τις πλημμύρες στη Χαλκιδική θυμήθηκε ο κ. Τζιτζικώστας την αποκατάσταση του οδικού δικτύου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης

«Για άλλη μία φορά η πλήρης αδράνεια του Απόστολου Τζιτζικώστα, αφήνει άφωνους τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας» τόνισε με δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

«Χρειάστηκε να περάσουν εννέα ολόκληροι μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Χαλκιδική, για να έρθει σε συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, η έγκριση της δημοπράτησης του έργου της αποκατάστασης του οδικού δικτύου στους δήμους Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη», εξήγησε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την ένταξη του θέματος στην ημερήσια διάταξη για την προσεχή, τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

«Αν απαιτήθηκαν εννέα μήνες για την έγκριση της δημοπράτησης του έργου, μπορεί κανείς να υπολογίσει, πόσο καιρό θα χρειαστεί η διοίκηση Τζιτζικώστα για να το ολοκληρώσει», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, χαρακτηρίζοντας τον κ. Τζιτζικώστα υπεύθυνο «για την στασιμότητα στην οποία έχει καθηλώσει ολόκληρη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

«Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για τον ίδιο καθώς βρίσκεται εννέα χρόνια στη διοίκηση της Περιφέρειας», δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης, καταλήγοντας: «Κοιτάμε πια μπροστά, για να αλλάξει χέρια η περιφέρεια, για μία Κεντρική Μακεδονία της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου».