Γιορτή μελιού στην Αγία Παρασκευή

x-default

Γιορτή μελιού θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής αύριο Πέμπτη 25 Ιουλίου όπως ενημέρωσε μέσω δελτίου Τύπου ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ, Χαρίλαος Κουκοβίνος.

Αναλυτικά αυτό αναφέρει:

 «Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Περιφερειακών Πολιτιστικών  Εκδηλώσεων 2019  του Δήμου Κασσάνδρας, την Πέμπτη  25 Ιουλίου  και ώρα 21.30 μ.μ. στην τοπική κοινότητα Αγ. Παρασκευής θαπραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με το σχήμα του «Αλ. Ζόρα», παραδοσιακό μοίρασμα ρυζόγαλου  και γευστικές δοκιμές μελιού από τους ντόπιους παραγωγούς, εμποροπανήγυρη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αγ. Παρασκευής & περιφορά με την συμμετοχή της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Κασσάνδρας και την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 21.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα της «Αναστασίας Σαμαρά» με την συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χαλκιδείς» και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κασσάνδρας.

Θα ήταν μεγάλη χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλλετε στην προβολή των εκδηλώσεων μας όπως κάθε χρόνο»