Γρ. Τάσιος: «Ο πρωθυπουργός από το βήμα τη ΔΕΘ έστειλε μήνυμα αυτοπεποίθησης» (φωτο)

Το παρών σε fora που αφορούν την επιχειρηματικότητα, καθώς και συναντήσεις με στελέχη της κυβέρνησης στο πλαίσιο εκδηλώσεων είχε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσιος.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου 2ημέρου, ο κύριος Τάσιος συμμετείχε στην εκδήλωση του Υπουργείου Οικονομικών με θέμα την Αναγέννηση των ελληνικών εξαγωγών. Παράλληλα συμμετείχε στην εκδήλωση του Ελληνό-Γερμανικού Επιμελητηρίου όπου συνομίλησε με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Δημόσιες Επενδύσεις και ΕΣΠΑ, κ. Γιάννη Τσακίρη. Ακόμα, επισκέφτηκε το περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και το stand του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκειας της ΔΕΘ θα συμμετέχει σε διάφορα fora ως καλεσμένος ομιλητής δίνοντας τη δυνατότητα στη Χαλκιδική να είναι παρών στην καρδιά των γεγονότων.

 «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, έδωσε τον Οδικό Χάρτη για την πορεία της κοινωνίας και της οικονομίας μέσα στην καταιγίδα των μεγάλων παγκόσμιων προκλήσεων. Μήνυμα εμπιστοσύνης στις δυνάμεις της χώρας, μήνυμα αυτοπεποίθησης πως θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε στο ξέφωτο της επόμενης μέρας, χωρίς να μείνει κανένας πίσω. Με στοχευμένα μέτρα και δράσεις, πάντα δίπλα στον πολίτη. Με συνέχεια και συνέπεια. Με σταθερό τιμόνι στη διακυβέρνηση της πατρίδας μας», τόνισε σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσιος.

www.xalkidikipolitiki.com