Η Χαλκιδική στην Anuga 2025 – Πρόσκληση για αποστολή τοπικών προϊόντων

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής καλεί τις επιχειρήσεις να διαθέσουν προϊόντα για γευσιγνωσία και live cooking στη διεθνή έκθεση τροφίμων της Κολωνίας
– Προθεσμία έως 22 Αυγούστου.
Και καθώς ετοιμαζόμαστε για τη διεθνή παρουσία μας στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στον κόσμο, την Anuga, που θα γίνει στην Κολωνία της Γερμανίας 4-8 Οκτωβρίου 2025, ζητάμε προϊόντα της Χαλκιδικής, από επιχειρήσεις που δεν συμμετέχουν στην έκθεση, για τις εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και live cooking, που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Τα τοπικά προϊόντα μας θα χρησιμοποιηθούν για να μαγειρευτούν πιάτα με βάση συνταγές της Χαλκιδικής και να προωθηθούν και προβληθούν στους επισκέπτες, αλλά και από τα social media του Επιμελητηρίου.
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία μπορούν να στείλουν τα προϊόντα τους στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής (Πολυτεχνείου 58, Πολύγυρος) έως την Παρασκευή 22 Αυγούστου και ώρα 12:00.
Όλα τα προϊόντα, θα πρέπει να παραδοθούν στο χώρο του Επιμελητηρίου κατάλληλα συσκευασμένα για αποστολή στο εξωτερικό και να συνοδεύονται από το αντίστοιχο έντυπο προωθητικό υλικό της επιχείρησης.
Στα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην γευσιγνωσία περιλαμβάνονται και αυτά που μπορούν να αποσταλούν και να συντηρηθούν σε ψυγείο.
Παρακαλούμε να μην αποσταλούν βρώσιμες ελιές, γιατί αυτές θα δοθούν από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση.
Περισσότερες πληροφορίες 2371024200, εσ. 5, υπεύθυνη κα Γεωργία Τζηρίτη.