Η κοπή πίτας του Άρη Κασσάνδρειας

Παρουσία πολλών αθλητών και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η κοπή πίτας του Αρη Κασσάνδρειας.

Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Κασσάνδρειας παραβρέθηκαν αθλητές των τμημάτων υποδομής καθώς και του τμήματος στίβου, ο Πρόεδρος του σωματείου Μουλαγιαννιός Λεωνίδας, τα μέλη του Δ.Σ. οι προπονητές των τμημάτων και γονείς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Γιάννης Σερέτης.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας συγκινημένη από τη σοβαρή και ακούραστη προσπάθεια του Σωματείου αλλά και από τον ενθουσιασμό των αθλητών που παρά το νεαρό της ηλικίας τους δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη και προσήλωση στον αθλητισμό, δήλωσε:

“Αγαπώ τα παιδιά και τα στηρίζω με κάθε τρόπο. Συμμερίζομαι την προσπάθεια τους να αθλούνται και να καταφέρνουν σπουδαίες επιδόσεις και ήταν αυτονόητο για εμένα να είμαι παρούσα σ’ αυτή τη ζεστή και γεμάτη ενθουσιασμό εκδήλωση, θέλοντας να τιμήσω τους μικρούς μας αθλητές, τους προπονητές και το Δ.Σ του Σωματείου καθώς και τον ακούραστο Πρόεδρο που μας δίνει και ο ίδιος μαθήματα θάρρους και ζωής. Στα πρόσωπα των μικρών παιδιών βλέπω το αθλητικό μέλλον της Κασσάνδρας. Είναι σημαντικό επίσης μια αθλητική δομή να καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον παιδιών προσχολικής ηλικίας έως 14 ετών και να τα απομακρύνει, μέσω του Αθλητισμού, από πάσης φύσεως κινδύνους. Είναι αξιοσημείωτο να ασχολούνται επίσης κορίτσια με το μέχρι πρότινος ανδροκρατούμενο άθλημα του ποδοσφαίρου. Να κάνουν με αγάπη και κέφι, την προσπάθειά τους και στο άθλημα αυτό. Από αυτό το “φυτώριο” αθλητών, δεν θα μπορούσα να λείψω, έστω και αν χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια για να παραβρεθεί ένας Δήμαρχος στην κοπή της συγκεκριμένης πίτας. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με επιτυχίες που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους”.