Η Lady Gaga χρηματοδοτεί 162 αίθουσες διδασκαλίας

Στη μνήμη αυτών που σκοτώθηκαν στις μαζικές δολοφονίες στο Ντέιτον, το Ελ Πάσο και το Γκίλροϊ

Η Lady Gaga θα χρηματοδοτήσει τη δημιουργία 162 αιθουσών που καταστράφηκαν από τα πυρά στις τρεις πόλεις των ΗΠΑ, το Ντέιτον, το Ελ Πάσο και το Γκίλροϊ.

«Η καρδιά μου είναι μαζί με εκείνους που έφυγαν από κοντά μας τόσο νωρίς και στις οικογένειές τους, τους αγαπημένους και τις κοινότητες που θρηνούν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αισθάνεται ασφαλής στις κοινωνίες που ζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να εκφράσω την σύγχυσή μου, την απογοήτευσή μου, την οργή και την ελπίδα μου», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Στη συνέχεια η ποπ σταρ ανακοίνωσε ότι θα κάνει μία δωρεά, μέσω του ιδρύματός της Born This Way, για την χρηματοδότηση 125 αιθουσών διδασκαλίας στο Ελ Πάσο, 23 στο Γκίλροϊ και 14 αιθουσών διδασκαλίας στο Ντέιτον, στη μνήμη αυτών που σκοτώθηκαν στις μαζικές δολοφονίες που σημειώθηκαν στις παραπάνω πόλεις.

Η Lady Gaga, μέσω του ιδρύματός της, τάσσεται υπέρ της ψυχικής υποστήριξης των επιζώντων και των συγγενών των θυμάτων μετά από μία τραγωδία.

«Αγωνιστείτε, παρακαλώ να είστε γενναίοι και να εμπιστεύεστε τους ειδικούς. Μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια, σας παρακαλώ. Εάν βλέπετε έναν αγαπημένο σας να αγωνιά να είστε δίπλα του, να του θυμίσετε ότι όλα θα πάνε καλά και να τον ακούσετε. Μην εγκαταλείπετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας. Χρειάζεται ο ένας τον άλλον», επισήμανε η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια.

Πηγή: newsit.gr